Coerver Coaching & NŠ Hoče Slivnica

NŠ Hoče Slivnica je združila moči z eno izmed bolj priznanih nogometni šol Coerver coatching.

Coerver®Coaching je svetovno znana metoda številka 1 za razvoj nogometnih veščin. Zasnovana je bila pred pred 34 leti. V svetu je trenutno skupaj 52 držav na 6 kontinentih katere se poslužujejo te metode treniranja. Številčni vrhunski klubi uporabljajo to metodo v svojih nogometnih akademijah ( Arsenal, Benfica, Bayern München).

Veliko držav je implementiralo to tehniko v programe razvoja svojih igralcev ( Francija, Japonska, Brazilija), s tem pa so nastali nekateri vrhunski igralci današnjih časov (Cristiano Ronaldo, Xavi, Robben, Bale, Lahm, itd..).

Osnovna filozofija je razvoj tehnike, samozavesti, kreativnosti in osebnosti otroka skozi delo v manjših skupinah. Misija Coerver Coaching-a je razviti igralce, kateri lahko učinkovito sodelujejo s svojimi soigralci ali pa imajo izrazite spretnosti in sposobnosti za igro 1v1.

NŠ Hoče Slivnica & Coerver®Coaching smo se dogovorili za medsebojno sodelovanje, kjer bo potekalo izobraževanje trenerjev in delo z igralci in bo potekalo v 10. in 11. mesecu. Tako bomo lahko otrokom naše NŠ nudili kvalitetnejše treninge, bolj učinkovite in seveda bolj zabavne skozi vso sezono.
Smo PRVI in EDINI v naši regiji, ki smo sklenili celotno sodelovanje z Coerver Coaching Croatia. Nekaj utrinkov prvega treninga je v naši galeriji prav tak pa je predstavljen tudi video na naši strani….